Pernuțe umplute cu legume și cascaval

0

Dacă te simţi lipsit de inspiraţie, poţi încerca o reţetă delicioasă de pernuţe umplute cu… ce vrei tu. Nu te limita şi foloseşte alimentele preferate, umple pernuţele apoi laudă-te la prieteni cu ele. Poftă mare.

pernute umplute cu legume si cascaval

Eu am folosit:

  • aluat de pizza (în cazul de faţă, cumpărat de la Auchan, dar se poate prepara acasă foarte uşor. Făină, drojdie, ouă, opţional puţin lapte, un praf de sare şi apă cât cuprinde);
  • 2 cepe medii;
  • un ardei roşu;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 400gr de ciuperci;
  • 150gr de caşcaval;
  • 30gr unt
  • sare, piper şi alte condimente după gust.

Se călesc în unt cepele, ardeiul roşu şi ciupercile. Pe final se adaugă usturoiul pisat şi se dă gust compoziţiei cu sare, piper şi alte condimente. După ce se răcește amestecul, se adaugă cașcavalul. Separat, se întinde aluatul şi se fac cerculeţe (eu am folosit forme de prăjitură). Se pune compoziţia şi se “sigilează” cu o furculiţă… cum se vede şi în video. La cuptor cu ele, 30 de minute la 180 de grade apoi… poftă mare!

pernute umplute cu legume si cascaval

pernute umplute cu legume si cascaval

foto & video: Anca Sorca

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Leave A Reply


*