Medalion de porc cu struguri şi păstârnac

0

A venit toamna şi coloritul ei ruginiu parcă ne traspune într-un loc şi timp când învăţătorul ne povestea despre delicioşii struguri care se coc toamna, despre vinul şi mai ales mustul mult aşteptat de toată lumea.

Aşa că v-am pregătit o reţetă delicioasă cu struguri roșii delicioşi care merg mână în mână cu carnea de porc fragedă şi dulcele păstârnac.

Ai nevoie de:

  •   2 linguriţe de ulei de măsline extra-virgin
  •   150 gr de muşchiuleţ de porc
  •   sare şi piper
  •   3 păstârnaci mici, curăţaţi şi tăiaţi fâşii
  •   o cană de struguri roşii
  •   o linguriţă de rozmarin proaspăt

Într-o tigaie mare se încălzeşte uleiul de măsline extra-virgin. Se condimentează muşchiuleţul de porc cu sare şi piper după gust şi se adaugă în tigaie împreună cu făşiile de păstârnac. Se rumenesc pe ambele părţi în jur de 5 minute în total. Se adaugă strugurii şi rozmarinul şi se lasă la capac. Se dă focul încet şi se lasă până când carnea de porc este făcută bine, păstârnacul se frăgezeşte şi strugurii sunt gata să pocnească. Se servesc împreună cu deliciosul sos pe care îl lasă în tigaie. Poftă bună!!!

 sursă foto: dollarphotoclub.com

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.