Homemade Popsicles

0

Vara asta e atât de simplu să te răcoreşti! Încearcă aceste reţete de îngheţată tip popsicle şi garantat vara îţi va deveni cu mult mai răcoroasă.

Popsicle de lubeniţă şi fulgi de cocos

Popsicle de lubeniţă şi fulgi de cocos

Ai nevoie de:

  • 2 căni de lubeniţă tăiată şi curăţată de sâmburi
  • Un sfert de cană de fulgi de cocos
  • Mentă proaspătă (opţional, dar care va da un gust demenţial)

Pune lubeniţa în blender şi mixează până se formează o pastă lichidă. Adaugă fulgii de cocos şi mai lasă puţin la mixat (dacă ai optat şi pentru mentă, acum e momentul să o adaugi). Adaugă apoi sucul rezultat în formele de îngheţată şi lasă-le la congelator pentru aproximativ 4 ore. Popsicles-urile sunt gata de savurat!

Popsicle de căpşuni şi iaurt

Popsicle de căpşuni şi iaurt

Ai nevoie de:

  • 1 cană de căpşuni curăţate
  • 1 cană de iaurt (cu fructe- de preferat ceva dulce)

Dă căpşunile prin blender până se transformă în pastă. Adaugă pe rând în formele de îngheţată, când o lingură de iaurt, când o lingură de pastă de căpşuni. Lasă-le la congelator peste noapte şi a doua zi poţi să-ţi începi ziua într-un mod răcoros şi sănătos.

Popsicle de mango şi banane

Popsicle de mango şi banane

Ai nevoie de:

  • O banană îngheţată în prealabil apoi adusă la temperatura camerei (pentru o textură mai cremoasă şi un gust mai intens)
  • Un mango copt bine, tăiat bucăţele

Pune banana şi mango-ul în blender şi amestecă-le până se transformă totul într-o pastă cremoasă. Toarnă compoziţia în formele pentru îngheţată, lasă-le la congelator până se întăresc sau peste noapte şi bucură-te de un desert sănătos şi răcoros.

Popsicle din lapte de cocos şi miere

Popsicle din lapte de cocos şi miere

Ai nevoie de:

  • 400 ml de lapte de cocos
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri de fulgi de cocos

Pune toate ingredientele într-un bol, amestecă până se omogenizează compoziţia apoi toarnă în formele pentru îngheţată. Enjoy!

Popsicle cu cafea

Popsicle cu cafea

Ai nevoie de:

  • O cană de cafea tare şi rece
  • Jumătate de cană de smântână + câteva linguri pentru fundul formelor de îngheţată
  • Zahăr sau miere după gust

Prima dată amestecă puţin zahăr sau miere cu smântâna pentru formele de îngheţată. Toarnă compoziţia pe cel mult un sfert din forme şi lasă la congelator până se întăreşte bine. Apoi, adaugă cafeaua îndulcită după gust şi lasă la congelator peste noapte. Ce poate fi mai bun decât o cafea sub formă de îngheţată dimineaţa?

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Leave A Reply


*