Dovlecei umpluţi cu brânză şi mărar

0

Ai nevoie de:

  • 2 dovlecei
  • brânză
  • 1 ou
  • 2 lg de smântână
  • mărar tocat mărunt
  • măsline verzi
  • o mână de caşcaval dat pe răzătoare

Preparare:

Dovleceii se taie în jumătăţi şi se scobeşte interiorul cu o lingură, cât să formeze o bărcuţă în care vom pune umplutura.

Umplutura se face din brânză (eu am folosit un amestec de brânză dulce şi brânză sărată), un ou, 2 linguri de smântână, mărar tocat şi măsline verzi umplute cu ardei. Se pune umplutura în scobitura dovleceilor, apoi se rade caşcaval peste şi se dau la cuptor pentru 15 minute la 180 grade, până când caşcavalul prinde o culoare rumenie.

text și foto: Loredana Lazăr

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Altfel.

Leave A Reply


*