Dovlecei umpluţi cu brânză şi mărar

0

Ai nevoie de:

  • 2 dovlecei
  • brânză
  • 1 ou
  • 2 lg de smântână
  • mărar tocat mărunt
  • măsline verzi
  • o mână de caşcaval dat pe răzătoare

Preparare:

Dovleceii se taie în jumătăţi şi se scobeşte interiorul cu o lingură, cât să formeze o bărcuţă în care vom pune umplutura.

Umplutura se face din brânză (eu am folosit un amestec de brânză dulce şi brânză sărată), un ou, 2 linguri de smântână, mărar tocat şi măsline verzi umplute cu ardei. Se pune umplutura în scobitura dovleceilor, apoi se rade caşcaval peste şi se dau la cuptor pentru 15 minute la 180 grade, până când caşcavalul prinde o culoare rumenie.

text și foto: Loredana Lazăr

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.