Degete de zână

0

Dacă urmezi rețeta cu atenție, aceste delicioase degete de zână vor ieși atât de bune că se vor topi în gură.

Ai nevoie de:

  • 100 gr unt nesărat;
  • 25 gr zahăr pudră;
  • 1 lingură extract de vanilie;
  • 100 gr făină;
  • 1 lingură făină de porumb;
  • ¼ lingură praf de copt;
  • 100 gr ciocolată cu lapte.

Vei mai avea nevoie și de:

O tavă tapetată cu hârtie de copt și un poș echipat cu o duză în formă de stea medie.

Preparare

  1. Încălzește cuptorul la 170 grade;
  2. Untul și zahărul se dau prin mixer până capătă o nuanță pală. Adaugă extractul de vanilie și amestecă din nou. Cerne făina, făina de porumb și praful de copt într-un bol și amestecă totul până se omogenizează bine;
  3. Pune aluatul în tavă cu ajutorul unui poș echipat cu o duză în formă de stea medie, pe o lungime de 10 cm. Pune apoi fursecurile în cuptorul preîncălzit și coace-le timp de 10-15 minute până prind o nuanță aurie;
  4. Scoate-le de la cuptor și lasă-le la răcit;
  5. Pune ciocolata cu lapte într-un bol termorezistent și topește-o – fie la cuptorul cu microunde, pe o treaptă mică, sau deasupra unei cratițe cu apă călduță. Se ia de la căldură și se amestecă până la omogenizare;
  6. Înmoaie ambele capete ale degetelor de zână în ciocolată și așează-le pe hârtia de copt si lasă ciocolata să se întărească.  

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Altfel.

Leave A Reply


*