Cheesecake “New York”

0

Ingrediente pentru blatul de biscuiți:

  • 300 g biscuiți;
  • 100 g unt topit;
  • 2 linguri zahăr pudră vanilat.

Ingrediente pentru cremă:

  • 200 g smântână;
  • 200 g cremă fină de brânză;
  • 200 g smântână pentru frișcă;
  • un pliculeț de gelatină;
  • 200 g zahăr pudră vanilat;
  • o fiolă esență de vanilie.

Se prepară mai întâi compoziția de biscuiți care trebuie lăsată la frigider. Se zdrobesc biscuiții într-o pungă sau se mărunțesc cu ajutorul robotului, apoi se amestecă bine cu zahărul pudră și untul topit.

Se tapetează un vas cu hârtie de copt sau doar se unge cu unt, apoi se presează bine compoziția de biscuiți pe fundul formei. Se pune la frigider.

Pentru cremă, se pune gelatina la hidratat în 50 ml apă rece pentru 5 minute, apoi se pune la foc mic până se încălzește și se dizolvă.

Smântâna pentru frișcă se mixează cu 100 g zahăr și se bate spumă tare. Apoi, se adaugă smântâna, crema de brânză, restul de zahăr, esența și se omogenizează bine totul.

Se încorporează și gelatina și se toarnă crema peste blatul de biscuiți.

Desertul se lasă la rece până a doua zi. Se poate servi decorat cu fructe proaspete, sos de fructe sau alte variante, la alegere.

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Altfel.

Leave A Reply

*