Cele mai bune negrese din lume

0

Ai nevoie de:

  • Jumătate de pachet de unt;
  • O cană de zahăr;
  • 2 ouă
  • O lingură de extract de vanilie;
  • 100 gr de cacao
  • 150 gr de făină
  • Un praf de sare
  • Un pliculeţ de praf de copt

Pentru glazură:

  • 3 linguri de unt la temperatura camerei
  • 3 linguri de cacao
  • O lingură de miere
  • O linguriţă de extract de vanilie
  • O cană de zahăr pudra

Mod de preparare:

  • Mai întâi, adu cuptorul la o temperatura de 175 de grade. Tapetează apoi o tavă de dimensiuni medii cu ulei (sau unt) şi făină.
  • Într-o cratiţă mare topeşte jumătatea de pachet de unt apoi ia de pe foc şi adaugă zahărul, ouăle şi extractul de vanilie. Amestecă bine până se omogenizează compoziţia. Adaugă apoi cacaoa, făina, sarea, praful de copt şi încorporează-le uşor. Pune compoziţia în tava tapetata în prealabil.
  • Lasă blatul la cuptor pentru 25-30 de minute. Ai grijă să nu îl laşi prea mult la cuptor.
  • Ca să faci glazura, amestecă untul la temperatura camerei cu cele trei linguri de cacao, miere, extractul de vanilie şi zahărul pudră. Amestecă până se omogenizează compoziţia.
  • Pune negresele la congelator cât încă sunt calde. Poftă mare!

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Leave A Reply


*