Cartofi natur cu piept de pui în sos pesto de leurdă

0

Ai nevoie de:

  • cartofi (în funcţie de mărimea porției pe care vrei să o pregăteşti) tăiaţi cubuleţe
  • brânză
  • fulgi de chilli
  • o jumătate de ceapă
  • piept de pui
  • pesto (eu am folosit de leurdă, dar merge la fel de bine şi cu cel de busuioc sau mentă)

Preparare:

Se fierb cartofii tăiaţi cubuleţe în apă cu sare. Se scurg de apă şi se presară peste perle de brânză, fulgi de chilli şi un praf de sare.

Pieptul de pui se taie în fâşii subţiri şi se pune la călit împreună cu ceapa şi o lingură de pesto de leurdă. Când puiul este deja prăjit, puteţi adăuga oregano sau busuioc uscat/proaspăt.

text și foto: Loredana Lazăr

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Altfel.

Leave A Reply


*