Top Fashion Influenceri din România: Ovidiu Mureşanu

0

L-am descoperit pe Ovidiu în urmă cu aproape un an şi, de atunci, blogul lui a rămas în bookmark-urile mele. Are mereu o poveste de spus şi un stil care, de cele mai multe ori, te ia prin surprindere.

Ce consideri că îi lipseşte industriei de modă din România în acest moment?

Ceea ce cred că este evident că îi lipseşte şi României: coeziunea, sentimentul de apartenenţă la o comunitate. Aşa că industria de modă de la noi se comportă exact ca societatea românească. Nu există o cauză comună, nu avem un Fashion Week, nu există coerență în comunicare. Din fericire însă, în ultimul timp se vorbeşte din ce în ce mai mult de designerii români, câteva nume s-au făcut cunoscute de public, au prezentări reuşite la săptămâni ale modei importante, iar hainele lor încep să fie cerute şi purtate, lucru care mi se pare foarte important. Probabil acesta e un prim semn al unei intrări în normalitate, însă cred că vom mai avea de aşteptat până când industria modei româneşti va fi cu adevărat o industrie.

Fashion Influenceri din România Ovidiu Muresanu

Cine consideri că sunt cei mai mari fashion influenceri la nivel mondial? Ce fashion influenceri merită urmăriţi?

Noi suntem cei mai mari fashion influenceri. Noi, cei de pe stradă, care cumpărăm sau nu anumite colecţii. Noi, care am reuşit să schimbăm complet sistemul modei în ultimii ani, prin intermediul bloggerilor. Şi uite că moda străzii a devenit acum principala sursă de inspiraţie pentru toate casele de modă importante. Raportul de forţe s-a schimbat, iar casele de modă care au înţeles asta primele, au acum cel mai mare succes.

Fashion Influenceri din România Ovidiu Muresanu

De ce crezi că este sau ar trebui să fie importantă moda pentru omul de rând?

Nu cred că există oameni de rând şi de ne-rând. Moda e importantă pentru toţi, pentru că, nu avem cum să ieşim din casă dezbrăcaţi. Însă această convenţie socială trebuia făcută mai plăcută şi atunci a apărut moda, care ne învaţă cum să ne îmbrăcăm astfel încât să ne simţim mai bine. Şi mai frumoşi. Şi cine nu îşi doreşte să arate mai bine?

Fashion Influenceri din România Ovidiu Muresanu

About Author

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.