Top Fashion Influenceri din România: Emanuel Iuhas

0

Fashion blogger, om de PR, freelance stylist… Emanuel este omul care a făcut ceea ce ne dorim cu toţii: şi-a transformat pasiunea în job. Are un outfit pentru orice ocazie, mereu actual, mereu în trend şi niciodată boring!

Ce consideri că îi lipsește industriei de modă din România în acest moment?

Industria de modă din România a evoluat extrem de frumos în ultimii ani, vedem din ce în ce mai mulţi designeri români pe scena mondială însă un lucru care îmi vine acum în minte că îi lipseşte este suportul publicului şi clienţii locali. Încă preferăm să cumpărăm branduri şi designeri internaţionali în loc să achiziţionăm piese “made în Ro”.

Emanuel Iuhaș fashion influencer

Cine consideri că sunt cei mai mari fashion influenceri la nivel mondial? Ce fashion influenceri merită urmăriți?

Pentru că presupun că fetele vor menţiona doar influenceri de sex feminin, am să încerc să contrabalansez subiectul. În opinia mea, musai să îi urmăriţi pe: Bryanboy, Matthew Zorpas (TheGentleman Blogger), Adam Gallagher (I Am Galla), Pelayo Diaz (Kate Loves Me), dar şi Filippo Fiora & Filippo Cirulli (TheThreeF fashion blog).

Emanuel Iuhaș fashion influencer

De ce crezi că este sau ar trebui să fie importantă moda pentru oameni?

Cred că moda ar trebui să fie importantă pentru toată lumea, indiferent dacă suntem sau nu pasionaţi de această artă. Este un mod minunat de a transmite ceva despre tine fără a fi nevoie să scoţi măcar un cuvânt, ca să nu mai spun ce pondere are în formarea primei impresii. Nu spun că trebuie să fii un bun cunoscător al ultimelor tendinţe, însă este esenţial să cunoşti câteva mici reguli de bază despre materiale, culori şi croieli.

Emanuel Iuhaș fashion influencer

About Author

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.