Secrete bine păzite cu Nifty

0

Pentru fashioniste, Nifty by Josephine este un brand care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Pentru cei care însă nu au văzut colecțiile Nifty, aflați că ele sunt create de Cristina Gardareanu încă din 2005. Ideea a pornit din dorința designerului de a crea o linie vestimentară specială, modernă și potrivită fiecărui moment al zilei. Cel mai important element în viziunea Cristinei, sau Josephinei, se află întotdeauna dorințele clienților și confortul acestora.

Cu un stil romantic, elegant dar și îndrăzneț, colecțiile Nifty au început să cucerească inimile doamnelor și domnișoarelor, fie că sunt achiziționate din magazinul fizic sau din cel virtual. Vă invit să citiți secretele din spatele brandului Nifty by Josephine și să vă lăsați surprinși de colecțiile trecute, dar și de cele viitoare.

Nifty by Josephine

În jurul cărui element se creează ținutele Nifty?

Ținutele Nifty sunt gândite în primul rând să fie feminine și încercăm pe cât de mult posibil să fie în tendințe dar, cu toate acestea, să păstreze amprenta noastră.

Care sunt creatorii de modă pe care îi consideri o reală inspirație?

Dintre creatorii pe care îi urmăresc, cei mai reprezentativi sunt: Valentino, Zuhair Murad, Balmain. În ultima vreme îmi place tot mai mult de Victoria Beckham, iar dintre designerii români îmi place mult Maria Lucia Hohan.

O femeie când poartă o creație Nifty vrei să se simtă…

Scopul nostru este ca femeia care poartă Nifty să se simtă confortabil și sigură pe ea.

Care sunt cele mai mari provocări din industria modei?

Să poți să ții pasul cu rapiditatea cu care se mișcă lumea modei în ultimii ani, să gândești în avans colecții și să anticipezi nevoile și dorințele clientului.

Nifty by Josephine

Cum definești succesul unei colecții, respectiv al unui brand de modă?

Succesul se măsoară în general prin popularitate și prin vânzările generate, iar acest lucru este valabil și în industria modei. Un brand/o colecție are succes atunci când produsele sunt populare în rândul clienților.

De ce este moda importantă în viața oamenilor?

Moda este importantă în viața unei anumite categorii de oameni și pentru aceia cred că este un mod de exprimare a personalității.

About Author

Sunt o optimistă convinsă și mi se spune că am un entuziasm molipsitor. Am declarat război oricărui colț de mobilă, acolo unde se râde mult sunt mereu prezentă și încerc să împodobesc lumea din jurul meu cu frumos. Îmi place să cunosc suflete noi, să le observ și să-i descopăr pe oamenii care le poartă. Și, poate cel mai important, îmi place să scriu despre toate acestea.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.