Horoscop septembrie 2016

0

Bine ați revenit din vacanțe. Sper că ați avut o vară frumoasă, relaxantă și plină de evenimente de care să vă amintiți mereu cu drag. În continuare, vă invit să lecturați horoscopul primei luni de toamnă, o perioadă care se anunță foarte importantă, datorită celor două eclipse ce vor avea loc- una dintre ele (cea de Lună) fiind vizibilă și din România. Ele vor avea loc pe 1 septembrie – cea de Soare și pe 16 septembrie – cea de Lună.

BERBEC

Luna aduce pentru voi nevoia și dorința de a fi creativi. Vă doriți să faceți ceva concret cu viața voastră, iar acolo unde este cazul, să vă așezați la casa voastră. Se pot petrece mari schimbări legate de parteneri sau de copii. Este momentul propice pentru recapitulare și pentru noi începuturi.

TAUR

Puteți găsi în această lună casa mult dorită sau persoana care să transforme casa în acasă. Deschideți-vă cât mai mult sufletul și lăsați măcar în septembrie mândria la o parte. Bucurați-vă de familie, de cămin și vindecați rănile din trecut – vechi relații, despărțiri dureroase, pierderi de tot felul.

GEMENI

Începutul lunii vă prinde plini de idei, mereu pe fugă. Dacă alergați pentru voi, pentru evoluția personală vă va fi cu folos. Toate zodiile au nevoie să fie mult mai responsabile în septembrie, iar vouă vi se aplică și mai puternic acest aspect deoarece cu gândul și cuvântul vă redefiniți viața.

RAC

Nu refuzați banii care vă bat la ușă. Explorați-vă și puneți-vă talentele la dispoziție. Poate fi o șansă unică în viață. Lăsați sentimentele să iasă la iveală și să creeze alături de voi. Mare atenție în a doua jumătate a lunii când puteți fi luat de valul emoțiilor și să ajungeți să pierdeți din vedere esențialul, iar pe alocuri și ceva sume de bani.

LEU

Luna vă priește extraordinar de bine. Puteți merge pe două planuri: fie intrați în „service” și vă reclădiți caracterul, dorințele sau așteptările, fie dacă deja ați făcut cele de mai sus pur și simplu străluciți. Nu vă fie teamă de nimic. Mergeți cu fruntea sus mai departe și înfruntați-vă destinul. Doar lucruri bune vă pot aduce acțiunile de calitate.

FECIOARĂ

Interesantă perioadă veți avea, de asta sunt convins. La fel ca Leii, ori o dați în bara total și ajungeți la pământ, ori folosiți acest salt ca unul ce să vă înalțe mai sus decât erați. Pot apărea mici-mari probleme de sănătate acolo unde nu a existat comunicare și acolo unde nu s-a intrat pe drumul vieții (pe destin). Luați situația pe toate părțile posibile și aflați soluții. Nu vă fie teamă să vă confruntați cu voi.

BALANȚĂ

Dacă vă simțiți singuri, luna septembrie e numai bună pentru noi relații. Deschideți ușa prietenilor și bucurați-vă atunci când vă simțiți în grațiile șefilor. Puteți descoperi oameni noi care să vă aducă experiențe fascinante. Fiți cu ochii în patru. Comunicați mai mult și nu vă limitați doar la ideile proprii. Studiați mai mult.

SCORPION

Pentru că vă doriți independență, septembrie este pentru voi ca Moș Crăciun: noi locuri de muncă, fel de fel de oferte demne de luat în seamă. Toate vă vor tenta: unele pentru bani, altele pentru că sună interesant. Totuși, recomandat este să alegeți ceea ce vreți cu adevărat să faceți, să vă urmați pasiunea. Puteți resimți perioada ca un test continuu. Este esențial să vă puneți întrebarea: „care este menirea mea aici?”

SĂGETĂTOR

Luna voastră pare desprinsă din poveste. Mai ales a celor care acum se pregătesc de noi începuturi – liceu, facultate, domeniu nou de activitate. Studiați cât mai mult. Apetitul pentru citit, pentru cultură, cunoaștere și călătorie va fi foarte puternic. Nu vă refuzați nimic și nu aduceți în discuția scuza că nu aveți timp. Cu toate astea, nu faceți excese, nu vă suprasolicitați.

CAPRICORN

Poate că a sosit momentul să luați niște decizii mai radicale, mai tranșante. Este foarte posibil să fi amânat prea multă vreme și acum să aveți oarecum senzația de neputință, de lipsă de direcție. Septembrie este luna ideală să faceți voi cu voi un inventar și la fel ca Scorpionii să aflați care e menirea voastră. Acordați atenție și banilor, puteți primi foarte mulți – care să vă scoată din „încurcătură” sau la polul opus, dacă sunteți prea departe de ceea ce ar fi fost ideal să fiți, să pierdeți mulți bani.

VĂRSĂTOR

Dacă nu v-ați găsit un partener sau nu v-ați căsătorit, dacă nu ați promovat în funcție sau nu v-ați deschis propria afacere, luna septembrie poate fi pentru voi zâna cea bună. Aveți grijă ce vă doriți căci e deja împlinit în cer. Stabiliți-vă priorități:  vreți căsnicie sau să vă puneți pe picioare? Puțin din amândouă? Orice vă este permis atâta timp cât nu faceți rabat la calitate.

PEȘTI

Ca Fecioarele aveți mici nevoi de îndeplinit, niște lecții de învățat. Poate fi o lună de refacere pentru voi, de regenerare. Dacă e așa, acordați-vă atenție. Ați luptat și uneori v-ați sacrificat pentru binele altora, acum este momentul și pentru voi. Pot apărea oportunități noi de carieră, dar în același timp și mici problemele de sănătate care au scopul de a vă atenționa că nu sunteți pe drumul vostru.  

About Author

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.