Horoscop iulie 2016

0

Începutul lunii poate aduce mai multe schimbări care să vizeze relația interior – exterior. Fie că este vorba de căminul unde locuiți și locul de muncă, zona de confort și zona de dincolo de ea. Cert este că e nevoie să ne asumăm schimbarea acolo unde este cazul și mai presus de atât, să nu renunțăm. Să acceptăm că anumite lucruri nu mai au loc în viața noastră și că este mai bine să le înlocuim cu altele care să ne facă să strălucim cu adevărat.

BERBEC

Voi sunteți cei care veți fi nevoiți să vă dedicați mai mult familiei. Este o perioadă poate de vacanță pentru unii din voi, așa că profitați la maxim. Oferiți iubire celor dragi. Iubiți-vă căminul și dacă până acum ați pus pe primul loc cariera, este momentul ca măcar pentru o lună lucrurile să se schimbe. Vă puteți simți uneori lipsiți de motivație pentru a continua la actualul loc de muncă, dar este doar o fază. Nu vă grăbiți să luați decizii.

TAUR

Cel mai bun citat care v-ar putea descrie luna: „ce-i în gușă, și-n căpuşă.” Exemplele mai pot continua, dar cred că ați înțeles ideea. Sunteți atenționați să comunicați mai eficient. Planurile de lungă durată sunt foarte bune, dar dacă nu sunt susținute de acțiuni din AICI și ACUM vi le faceți degeaba, pentru că sunt sortite eșecului. Vreți și veți evolua din punct de vedere comunicațional și al cunoașterii. Fiți doar deschiși spre nou.

GEMENI

Nu puneți monopol pe bani și, mai mult de atât, nu îi vedeți ca pe niște hărţi fără de care viața voastră nu ar putea continua. Lucrurile pot sta extraordinar de bine dacă vă veți pune talentele în valoare. Practic dacă vă veți câștiga banii pe bună dreptate. Pot apărea anumite schimbări în legătură cu banii, așa că e bine să aveți ceva rezerve.

RAC

Vă sărbătorim, iar după 20 ne bucurăm pentru Lei. În cazul vostru, energia este una de așteptat: vă doriți schimbare pe toate planurile… în raport cu propria persoană, dar și cu ceilalți. Nu uitați că oamenii sunt oglinda voastră, iar rezultatele schimbării voastre se pot observa în fiecare om pe care îl întâlniţi. Schimbări pot apărea la locul de muncă și/sau ceva armonizări cu partenerul.

LEU

La mulți ani, dragi Lei. Să fiți frumoși și tot timpul regali. Luna iulie este una plină de bucurie pentru voi. Cu toate acestea, mare atenție la sănătate, la micile probleme care pot apărea la locul de muncă. Și relațiile cu colegii sunt importante, așa că gândiți-vă bine înainte să spuneți ceva.

FECIOARĂ

Vă veți simți în anumite momente că nu știți unde și cum e mai bine: acasă, lângă persoana iubită sau la o limonadă cu prietenii. Desigur, mai intervine și factorul vârstei, dar provocarea va fi să jonglați cu ambele. Și prietenii, dar și partenerul are nevoie de atenția voastră, iar dacă aveți copii cu atât mai multă grijă trebuie să le purtați.

BALANȚĂ

Opus Berbecilor. Voi învățați să vă implicați mai mult în ceea ce ține de carieră și viață socială. În căzul de față, aș recomanda găsirea unui echilibru. Nu încercați să luați decizii foarte drastice. Nu uitați că pentru voi este important să vă simțiți bine acolo unde lucrați, să faceți totul cu drag și cu bună dispoziție. Nu aduceți problemele de la lucru acasă și nici invers.

SCORPION

Lăsați vindecarea să vină în viața voastră. Dacă v-ați neglijat sau nu v-ați pus suficient în valoare, schimbați atitudinea. Meritați tot ce este mai bun și tot ce e mai bun e pregătit pentru voi. Dar îl acceptați? Sau vă cramponați de reguli mult prea stricte autoimpuse?

SĂGETĂTOR

Dacă banii sunt importanți pentru voi, nu îi refuzați în această lună. Bucurați-vă de tot ce aveți și trăiți totul la intensitate maximă. Călătoriți, ascultați muzică, mergeți la film. Faceți tot ce vă aduce bucurie și energie pozitivă. Banii vor veni, așa că asta să fie ultima voastră problemă.

CAPRICORN

Locul de muncă și parteneriatele sunt foarte importante pentru voi, așa că rezervați-vă timp și pentru asta. În același timp, dacă ați simțit că în ultima vreme lucrurile nu mai merg chiar așa cum vă doriți, căutați motivul și găsiți rezolvarea. Destindeți-vă mai mult. Este vară. Zâmbiți și nu vă lăsați duși de alt val decât cel al mării.

VĂRSĂTOR

La fel ca Leii, este bine să fiți precauți vis-a-vis de starea voastră de sănătate. Nu exagerați. Mai mult, și relaţiile pe care le aveți la locul de muncă vă pot afecta, pozitiv sau negativ – în funcție de atitudinea pe care o aveți. Dar firi deschise așa cum vă știu, sunt convins că totul va fi bine la final.

PEȘTI

Lăsați iubirea să iasă din toți porii voștri și fiți în pace și armonie cu întreaga familie de suflet și sânge. Prietenii vor face casă bună cu partenerul sau copiii, dar acolo unde este cazul rezolvați micile tensiuni cu anumite persoane.

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Leave A Reply

*