Cum arată sânii perfecți conform științei

0

Potrivit unui studiu din revista de specialitate Chirurgie Plastică și Reconstructivă, există o formă perfectă a sâniilor.

Un grup de oameni de știință britanici au realizat un sondaj pe 1315 persoane (bărbați, femei și chirurgi plastici), cu scopul de a determina forma ideală a sâniilor. Proporția câștigătoare pentru toate cele 3 grupuri a fost de 45:55 și anume 45% din țesutul mamar să coboare deasupra liniei mamelonului, iar restul de 55% să coboare sub linia mamelonui. În acest fel se crează o formă “naturală”, similară cu pieptul celebrei statui grecești, Venus din Milano.

Venus din Milano are sânii ideali

venus din milano

Sânii mari ca cei din serialul Baywatch nu mai fac parte din preferințele oamenilor

Patrick Mallucci de la Clinica Cadogan și Dr. Olivier Branford de la trustul Royal Free Hampstead NHS au afirmat:

“Numai în Statele Unite în ultimele decenii, chirurgii plastici au folosit de multe ori implanturi cu formă circulară, datorită soluției saline cu care se realizează umplerea. În mod inevitabil ajungându-se la o formă nenaturală ca a unei mingi de fotbal sau ca a actrițelor din Baywatch.”

pamela anderson

Rezultatele acestui studiu sunt pentru a ajuta supraviețuitoarele de cancer mamar

Poate vă întrebați de ce s-a realizat acest studiu? Scopul studiului nu a fost realizat doar pentru a descoperi forma “perfectă” a sâniilor, ci pentru a ajuta chirurgii plasticieni să aibă o imagine de ansamblu asupra operației de mărire sau de micșorare a sânilor și pentru a ajuta la reconstrucția lor în cazurile de cancer mamar.

sursă: www.sciencedump.com

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.