Ce poate spune o piatră despre tine? Alege una și află!

0

Ia o pauză și aruncă o privire la cele 6 pietre din imaginea de mai sus. Fără a te gândi prea mult, alege una. Vezi ce spune ea despre tine:

Piatra #1

Prima piatră este opalit. Ea spune despre tine că aspiri spre locații liniștite, departe de agitația civilizației. Simți nevoia de libertate, de a te deconecta și de a găsi pacea interioară.

Piatra #2

Cea de-a doua piatră este malachitul. Schimbări majore se arată la orizont, iar multe dintre ele vor fi de natură spirituală. Sunt posibile unele schimbări și în viața amoroasă. Este un moment bun să analizezi alegerile ce hotărăsc cursul vieții.

Piatra #3

Cea de-a treia piatră este piatra soarelui. Dacă ai fost atras de ea înseamnă că ești un optimist convins. Viitorul pentru tine este luminos. Asigură-te că petreci mult timp absorbind puterea vindecătoare a luminii soarelui. Nu-ți pierde buna dispoziție!

Piatra #4

Cea de-a patra piatră este obsidian mahon. Dacă ești atras de această piatră, subconștientul  încearcă să-ți transmită că e timpul să renunți la vechiile obiceiuri, rutine și e timpul să-ți creezi o viață nouă. Nu uita cât ești de norocos și nu lăsa gelozia să-ți controleze viața.

Piatra #5

A cincea piatră se numește howlit. Fii deschis spre mesaje “din lumea de dincolo“. Aceste mesaje pot proveni de la persoane dragi, rude sau alte ființe lumești trecute în neființă. Ține un jurnal de vise și fii atent la viziuni sau coincidențe.

Piatra #6

Ultima piatră se numește piatra de jasp. Această piatră spune despre tine că ești o persoană amuzantă, iubitoare și că trebuie să încerci să fii mai activ în viața de zi cu zi. Caută mereu aventuri și fă-ți prieteni noi. Distracția este cheia unei zile reușite.

sursă: www.higherperspectives.com

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Altfel.

Leave A Reply

*