The Angry Birds Movie – primul trailer oficial

0

Sony Pictures și Rovio au lansat primul trailer al animației The Angry Birds Movie, adaptată după cel mai bine vândut joc pentru mobil.

Filmul ne ademenește pe o insulă populată în întregime de păsări fericite. În acest paradis, Red (Jason Sudeikis), o pasăre cu probleme de temperament împreună cu descurcărețul Chuck (Josh Gad) și explozivul Bomb (Danny McBride) au fost mereu considerați outsideri. Situația se schimbă când insula este vizitată de porcușorii verzi și este de datoria acestor proscriși să rezolve problema intrușilor.

Potrivit producătorului John Cohen, filmul își propune să răspundă la întrebarea de pe buzele fanilor jocului, și anume: “De ce aceste păsări sunt atât de furioase?”

La începutul acestui an, dezvoltatorul jocului raportase primul declin major financiar de la debutul primul joc Angry Birds. Cu toate acestea, The Angry Birds Movie va dispune de un buget generos și îl putem urmări pe marile ecrane în mai 2016, cu câteva luni mai devreme decât fuseste anunțat inițial.

Fii la curent cu cele mai noi articole !

Signup now and receive an email once I publish new content.

Pentru ca nici noua nu ne place SPAM-ul, garantam confidentialitatea datelor tale

About Author

Leave A Reply

*