The Angry Birds Movie – primul trailer oficial

0

Sony Pictures și Rovio au lansat primul trailer al animației The Angry Birds Movie, adaptată după cel mai bine vândut joc pentru mobil.

Filmul ne ademenește pe o insulă populată în întregime de păsări fericite. În acest paradis, Red (Jason Sudeikis), o pasăre cu probleme de temperament împreună cu descurcărețul Chuck (Josh Gad) și explozivul Bomb (Danny McBride) au fost mereu considerați outsideri. Situația se schimbă când insula este vizitată de porcușorii verzi și este de datoria acestor proscriși să rezolve problema intrușilor.

Potrivit producătorului John Cohen, filmul își propune să răspundă la întrebarea de pe buzele fanilor jocului, și anume: “De ce aceste păsări sunt atât de furioase?”

La începutul acestui an, dezvoltatorul jocului raportase primul declin major financiar de la debutul primul joc Angry Birds. Cu toate acestea, The Angry Birds Movie va dispune de un buget generos și îl putem urmări pe marile ecrane în mai 2016, cu câteva luni mai devreme decât fuseste anunțat inițial.

About Author

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.