Arome italiene pe meleaguri timișorene la Il Peperoncino

0

Majoritatea poveștilor încep cu un „A fost odată ca niciodată”. În acest caz însă, povestea începe cu o pasiune pentru gătit, gusturi și arome. Ionuț, proprietarul pizzeriei Il Peperoncino își amintește de călătoria prin Italia pe care a început-o la 18 ani și cum a făcut cunoștință cu bucătăria italiană, farfurie cu farfurie. Această pasiune s-a impregnat în papilele lui gustative, iar când s-a întors în România a decis să ofere bucăți din ceea ce mâinile lui iscusite au început să creeze.

img_8675

Din 2015 și până în prezent, timișorenii au fost întâmpinați cu un strop de Italia în fiecare îmbucătură, iar vestea deliciilor s-a răspândit rapid printre aceștia. Fie că pofticioșii au ales o porție de paste cu sos roșu, fie s-au delectat cu o margherita delicioasă, opțiunile sunt diversificate.

Il Peperoncino

La fiecare vizită pe care o vei face, Ionuț (proprietarul și bucătarul localului), Ana, soția acestuia, dar și întregul personal te vor face să te simți ca într-o mare familie. Ca și cum ai păși în bucătăria proprie unde îți dai întâlnire cu cei dragi, unde aromele îți sucesc mințile și voia bună este ca la ea acasă. Iar când te înconjori și de prietenii tăi, o simplă masă devine o amintire dragă.

Il Peperoncino

Și dacă te-ai întrebat măcar o dată de ce pizzeria a căpătat denumirea de Il Peperoncino, află că alegerea numelui este extrem de ingenioasă, după cum povestește Ionuț: „Ceea ce oferim clienților, acel touch personal pe care îl aducem în fiecare farfurie, este similar cu o bucățică de peperoncino: se simte în fiecare îmbucătură!”

Il Peperoncino

O singură vizită nu este suficientă să deguști fiecare preparat în parte, dar cu siguranță te va face să revii iar și iar pentru o experiență cu arome italiene făcute pe meleaguri timișorene!

Il Peperoncino

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.