November Notes in Social Media

0

November Notes in Social Media este conferința care va dinamiza comunitatea online din Timișoara. În data de 11 noiembrie 2016, începând cu ora 15:00, în sala Karl Singer a Casei Adam Müller-Guttenbrunn (str. Gh. Lazar, nr. 10-12, zona P-ta 700), dăm întâlnire tuturor pasionaților de blogging și social media din orașul de pe Bega.

Credem că Timișoara are nevoie de o comunitate puternică în online deoarece este unul dintre cele mai importante și mai dezvoltate centre culturale și de business din România, fapt demonstrat și de titlul de Capitală Culturală Europeană, de care orașul se va bucura în anul 2021. Acest statut nu aduce cu sine numai o serie de beneficii, ci și responsabilități, iar oamenii activi în online au datoria de a promova orașul și tot ceea ce el are de oferit.

Astfel, November Notes in Social Media dorește să aducă bloggerilor și tuturor persoanelor pentru care social media înseamnă o pasiune și un mod de viață, cele mai noi trenduri din acest domeniu, dar și câteva direcții de urmat.

Programul cuprinde două sesiuni, prima, începând cu ora 16:00, îi va găzdui pe Cristian Manafu, event planner, blogger și social media trainer, Alexandra Giula, fondator al campaniei NU Inseamna NU și blogger și Amalia Gaiță, artist vizual și fondator al conceptului Amalia Gaita&The Band.

A doua sesiune îi va avea în luma reflectoarelor pe Călin Coman, director de strategie la Handsome Advertising, Toma Grozăvescu, Smarters Romania și Andreea Petrică consultant în marketing la EBIG. Partea a doua va începe la ora 18:00, după o binemeritată pauză de cafea. Gustarea va fi asigurată de Senneville.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment, în calitate de sponsori și parteneri: Senneville, Leonidas, Swiss Solutions, Charme Lingerie, Cloudeberries, 7i.studio, Adaconi, West City Radio, Casa Adam Muller Guttenbrunn și ZeList Monitor.

November Notes in Social Media este primul eveniment major apărut sub egida proiectului BloggingTM 2.1. Ne propunem să facem din această conferință o tradiție și un punct de referință pentru comunitatea online din Timișoara.

BloggingTM 2.1 este un proiect ambițios care s-a născut din nevoia de a reconstrui comunitatea timișoreană de oameni care scriu în mediul online, fie pe blogurile personale sau pe cele ale companiilor. Ideea a pornit din dorința de-a demonstra că și în Timișoara există oameni pasionați de scris, curioși și dornici să descopere posibili colaboratori pe plan local sau național. În contextul în care în alte orașe din România această comunitate este puternică și bine structurată, ne dorim să facem acest lucru posibil și în orașul de pe Bega.

Tendința de-a lucra pe cont propriu se resimte și în acest domeniu, însă noi credem că împreună suntem mai puternici și reușim să ieșim mai ușor din anonimat. Având în vedere că în anul 2021 Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană, ne propunem să oferim nenumărate posibilități pentru a ne promova orașul cum știm cel mai bine: în mediul online.

BloggingTM 2.1 este despre comunitate, blogging și social media.

Vrem să cunoaștem brand-uri și companii locale, să îi vedem în acțiune și să scriem despre ei pentru a le oferi cititorilor informații din culise și pentru a crește vizibilitatea și credibilitatea afacerii lor, în același timp făcându-ne remarcați prin implicare și deschidere.

Sunt invitați să ni se alăture toți oamenii curioși care scriu sau fac fotografii și le postează în mediul online. Vrem ca Timișoara să devină o voce puternică și să avem oameni care spun poveștile celor din jur cu sinceritate, văzute din propriul unghi.

Prietenii de la ZeList Monitor au creat un livewall dedicat acestui eveniment pe care îl puteti accesa aici. Ne puteți găsi în mediul online:

Inițiatorii proiectului:

Teodora Mateoc – blogger la ZgomotulGandului.ro

Studentă la medicină, pasionată de blogging și social media, Teodora este o tânără dinamică, ambițioasă și plină de entuziasm. Îi plac provocările care o fac să-și depășească limitele, însa crede în decizii asumate și corectitudine.

Andra Costa – blogger la Blogu’ Lu’ Andra

Pasionată de blogging, călătorii și social media, o fire curioasă, încăpățânată și ambițioasă, care duce la capăt tot ce își propune.

Header Foto © Zoltan Pazmany

About Author

Altfel.

Leave A Reply