Momentul perfect să te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori la nivel naţional

0

Cea de-a 10-a ediţie a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi îţi aduce în perioada 13 iun – 14 aug 2016 şansa de a da startul unei cariere de succes! Dacă eşti student, masterand sau proaspăt absolvent, vara aceasta ai acces la peste 600 de joburi şi programe de internship şi trainee plătite!

targul virtual hipo

De ce să te angajezi acum?

Fie că eşti student şi ai intrat în vacanţa de vară, fie că eşti proaspăt absolvent şi ai nevoie să găseşti o direcţie în viaţa ta profesională, acesta este momentul potrivit să îţi cauţi un job. Peste 26% dintre angajatori au deschise programe şi joburi dedicate juniorilor (studenţilor, masteranzilor, proaspăt absolvenţilor) în perioada octombrie – decembrie, programe şi joburi pentru care procesul de recrutare se desfăşoară pe parcursul verii – conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi îţi oferă cadrul perfect pentru ca tu să găseşti jobul care ţi se potriveşte sau să îţi îmbunătăţeşti CV-ul cu un program fain de Internship. Companiile participante la eveniment au lansat peste 70 de astfel de programe la nivel naţional, remunerate, care se pot transforma într-un job full-time!

Mai mult, întreg procesul de aplicare se poate face din confortul propriei locuinţe, cu doar câteva click-uri şi un CV competitiv! Accesează platforma 3D, vizitează standurile companiilor preferate, alege joburile care ţi se potrivesc şi aplică!

Ce îţi poate aduce CV-ul înscris pe Hipo.ro?

Înscrierea pe Hipo.ro durează doar 2 minute – se poate face prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn. Realizarea unui CV competitiv îţi va oferi acces la peste 600 de joburi din domenii diverse precum:

 • Servicii&BPO: Accenture, Computer Generated Solutions România, DB Schenker Global Services Europe
 • Auto: Grup Renault România
 • Bancar-Servicii Financiare: Libra Internet Bank, TMF România, OTP Advisors, Otto Broker, PIRAEUS BANK, ProCredit Bank
 • Consultanţă: KPMG România, Deloitte România
 • Inginerie: EGGER, Tenaris, VALEO LIGHTING INJECTION
 • IT&C: Unicredit Business Integrated Solutions, UPC România, Vodafone Shared Services România, Xerox, EEU Software, NOBEL, SUVODA SOTWARE, Ubisoft România
 • FMCG: McDonald’s România, Nestle România, Intersnack România, L’Oreal România
 • Tehnic: Schneider Electric, Continental, Romstal Group
 • Farmaceutice: Zentiva
 • Turism: Amoma
 • Publicitate&Media: Ziarul Bursa

Una dintre surprizele acestei ediţii constă în premiul oferit candidaţilor determinaţi: o Tabletă Lenovo Yoga Tab 3, cu GPS inclus pentru ca tu să ajungi mai uşor la următorul interviu şi cu spaţiu de stocare de 16 GB, pentru ca tu să ai întotdeauna CV-ul, scrisoarea de intenţie şi portofoliul la tine!

Ce îşi doresc angajatorii de la juniori?

Numărul joburilor oferite de angajatori candidaţilor aflaţi la început de carieră a crescut cu 3 procente faţă de anul trecut – conform Raportul Hipo.ro “Piaţa forţei de muncă în 2016”. Mai multe joburi pentru tine, dar şi o competiţie mai mare! De aceea, trebuie să te asiguri că eşti pregătit pentru întâlnirea cu companiile şi că te faci remarcat.

targul virtual hipo

Internship-urile şi stagiile de practică sunt primele lucruri pe care angajatorii le caută în CV-urile candidaţilor Juniori – acumulând un procent de aproximativ 20%. Astfel de activităţi demonstrează angajatorului dorinţa de implicare, proactivitatea şi înclinaţia către domeniul pe care vrei să te specializezi. Nu rata şansa ca vara aceasta să adaugi un plus de valoare aplicaţiei tale!

Specializarea de la facultate se află pe locul 3 în topul preferinţelor angajatorilor – cu aproximativ 13 procente – de aceea trebuie să te asiguri că detaliezi în CV şi competenţele dobândite în perioada anilor de studiu. Nu te mulţumi doar să menţionezi numele facultăţii pe care ai urmat-o, ci adaugă toate cursurile relevante pentru domeniul în care îţi doreşti să profesezi şi explică pe scurt ce fel de abilităţi ai dobândit în urma absolvirii lor.

Cunoaşterea a cel puţin două limbi străine – peste 12% – şi implicarea în activităţi extracurriculare şi ONG-uri – peste 20% –  te pot aduce mai aproape de jobul dorit! Subliniază toate aceste aspecte în CV-ul tău de pe Hipo.ro şi ai toate şansele să obţii un interviu la compania preferată.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi elimină barierele geografice, desfăşurându-se în mediul online. Găseşte-ţi jobul dorit chiar în oraşul tău şi dă startul carierei de succes pe care ţi-ai dorit-o!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.