Mii de bănățeni sunt așteptați la Festivalul Papricașului și Vinului de la Buziaș

0

În 8 și 9 octombrie, în Parcul Central din Buziaș, pentru toți iubitorii de bucătărie, tradiții și senzații culinare deosebite, are loc Festivalul Papricașului și Vinului, eveniment organizat de Asociația Pentru Dezvoltarea Zonei Buziaș în colaborare cu Primăria orașului Buziaș.

festivalul papricasului buzias

Vor fi două zile de sărbătoare, pline de muzică, veselie și zeci de ceaune cu papricaș!

festivalul papricasului buzias

Un eveniment deja cu tradiție, Festivalul Papricașului și Vinului de la Buziaș se află la cea de-a VIII-a ediție anul acesta. Organizatorii au pregătit nenumărate surprize plăcute care să încânte simțurile bănățenilor iar vizitatorii se vor bucura cu siguranță de o petrecere pe cinste!

festivalul papricasului buzias

Ca să te bucuri din plin de festival, Hotel Parc și Hotel Phoenix din Buziaș au pregătit și o ofertă de cazare specială pentru participanți. La Hotel Parc (3 stele), cu doar 299 de lei, beneficiezi de două nopți cazare pentru două persoane, cu mic dejun inclus (mai multe detalii în foto) iar la hotel Phoenix (4 stele), două nopți de cazare pentru două persoane, cu mic dejun inclus costă 349 de lei (mai multe detalii în foto).

festivalul papricasului buzias festivalul papricasului buzias

Adrian Stanca, Traian Barbu, Lia Lungu, Viorica Ciurescu, Valeria Arnăutu, Carmen Biruiescu, Alina Ștefănescu și Cornelia Lupulescu sunt doar câțiva dintre zecile de soliști invitați la festival.

Poți afla programul complet din posterul oficial:

festivalul papricasului buzias

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.