1,2,3… start la shopping!

0

Fashion Fridays Shopping Fair, ediţia cu numărul 11, se desfăṣoară pe durata a trei zile, 23, 24, 25 septembrie, la cea mai cool cafenea din oraș – Zai apres café.

Designerii ṣi autorii de bijuterii din vestul ţării expun ȋn premieră noile colecţii toamnă/iarnă 2016. Vino vineri ṣi sâmbătă să aflii chiar de la ei ce ṣi cum se poartă sezonul acesta. Elena Popescu, Artizana, Ramona Popeţ, Laura Chiriță, Oxana Novacovici sunt doar câteva din numele cu care vă veţi ȋntâlni.

Duminică vă aṣteptăm la scotoceală prin standurile fashionistelor din Timiṣoara. Rox, Laura, Miha, și Georgiana au scos comorile din dulap și vin cu ele la târg. Pe lângă sfaturi de styling și super reduceri, avem și un stand cu produse gratuite! Sună minunat, așa-i?

Fashion Fridays Shopping Fair

A, nu care cumva să treceţi cu vederea expoziţia de tablouri a Cristinei Cioca. Sunt minunate, realizate cu pasiune ṣi mult talent, sigur vă veţi ȋndrăgosti de ele.

3 zile de shopping pot fi epuizante, dar la barul prietenilor noṣtri de la Zai, găsiţi cele mai delicioase remedii pentru a fi fresh ȋntr-o secundă.

23, 24 septembrie – Meet the designers
25 septembrie – Out of the closet
10:00-20:00
Zai apres Café (piața Unirii, Strada Florimund Mercy 5)
*intrarea este liberă

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.